Forny Vågenallmenningen/Renewing Vågenallmenningen

Hvis man skulle fornye Vågenallmenningen i Bergen, hvordan ville den sett ut? Hvordan kan man integrere vann og trivsel i et slikt rom?

If yoy were to renew Vågenallmenningen in Bergen, what would it look like? How could you integrate water and welfare  into such a room?

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: